Connect with us

Upište pojam za pretragu

Regija

ZNA SE KO JE BIO S RASIMOM U KOLIMA: Auto sletio s puta pa se prevrnuo, za volanom poginuo direktor (45) javnog preduzeća

Kako je saopštio MUP, nesreća se dogodila na auto-putu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 časova, kada je “škoda superb”, u kojoj se nalazio predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz zasad neutvrđenih razloga, sletjela s puta i prevrnula se.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač „škode superb“ je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mjesta. Rasim Ljajić, koji se nalazio u vozilu, prevezen je u Klinički centar u Nišu. Uviđaj je u toku.

Ljajić i Gogić bili su prvi saradnici i često su putovali zajedno.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Radio je u Ministarstvu spoljnih poslova, konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču, zatim u Diplomatskom protokolu i na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsjednika Izvršnog odbora, prenosi Kurir.rs.

Haber.ba