Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KONKURENCIJA U “GOSPODINU SAVRŠENOM” SE PROBUDILA: Amra budno pratila šta rade Toni i Karolina

Drugi dan u Dalmaciji u šou u Gospodin Savršeni Toni je Elu, Kseniju, Mariju, Amru, Danijelu i Karolinu odveo na jahtu dok su ostale djevojke također imale zanimljiv izlet – otišle su na vidikovac ‘Nebeska šetnica – Skywalk Biokovo’. 

Premda je krajolik bio predivan, djevojke baš i nisu bile najbolje raspoložene, ponajprije Amra koja je započela raspravu sa Ksenijom zbog njene izjave da sve druge mogu ići kući kad ona uhvati Tonija

-Nadam se da će se vratiti sa spoja zaljubljena, samo da vidi kako je nama ostalima jer misli da mi glumimo – rekla je Amra.

Toni je smirivao napetost, govoreći im da on ignorira njihove svađe u kući. Ela se potpuno opustila; hranila je Tonija voćem i ispitivala ga sve što je zanima.

Ego joj je povrijeđen što nije dobila ružu poslije spoja i zato je krenula u napad i bila dosta drska – rekla je Karolina koju je također zanimalo koliku važnost Toni pridaje poljupcima.

Ela je nastavila s ispitivanjem, želeći doznati je li istina da ono što brzo dobije – da će mu brzo i dosaditi. On je rekao da tako može biti, a ta je njegova izjava najviše povrijedila Amru dok je Danijelu i dalje mučilo zašto je Josipa dobila ružu.

Kad dam ružu, to je znak da se među nama produbio odnos i želim da ste sigurne na ceremoniji – rekao je Toni.

Djevojke su se vratile na temu poljupca iako im je Toni već rekao da mu je poljubac bitan, ali ne i presudan te da se želi prepustiti trenutku, a ne razmišljati o tome što će one misliti ako se s nekom poljubi. Ela je zaključila kako bi se one trebale boriti za poljubac, a ne da ih Toni olako dijeli. 

Nakon zanimljivog razgovora Danijela, Karolina i Toni odlučili su se rashladiti u moru, a Karolina je uhvatila priliku da kaže Toniju da želi popričati s njim. Amra je i dalje bila nezadovoljna pa se i ona odlučila pridružiti Toniju.

Njegovo me ponašanje jako zbunilo jer je svima posvetio pažnju osim Mariji i meni i ne znam zbog čega Sad vidim novu konkurenciju,a to je Karolina – objasnila je Amra. 

(Express/24sata)

Express