Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

GABRIJELA PEJČEV O DEPRESIJI: Loša reklama me je samo degradirala

Pjevačica Gabrijela Pejčev važi za jednu od najljepših dama sa javne scene. Nakon rijalitija “Farma“ doživjela je teške trenutke i emotivne lomove. Tada je bila u vezi sa oženjenim kolegom Semirom Džankovićem. Pjesma „Đubre otmeno“ je objavljena prije nekoliko godina, a ona se na scenu vratila u velikom stilu. Duet sa Anidom Ćušićem „Motel“ je postigao veliku popularnost, dok se okušala i kao glumica u „Južnom vetru“. Pjevačica je danas sazrela i više ne može ništa tako lako da je poremeti.

Šta je zaslužno za dobar izgled?

-Mislim da je najviše zaslužna genetika i da ona ima najveću ulogu u izgledu i u tome ko se kako drži sa godinama. Mada moram da priznam i da treniram, a što se ishrane tiče se trudim da bude što je više moguće kvalitetno i zdravo. Inače, pogledao me Bog. Nisam neko ko baš pazim na svaki detalj.

Jesi li samokritična osoba?

-Što se izgleda tiče manje više, ali što se posla tiče jesam jako samokritična, kada uradim nešto i dobijem pohvale uvijek mislim da može bolje i da to nije dovoljno dobro.

Na scenu si kročila jako mlada. Koliko je bilo teško sebi obezbjediti položaj?

-Sigurno da je u početku važilo pravilo da kada neko vidi mladu i zgodnu djevojku, da odmah postoje predrasude, ali to najviše mogu da pojasne i dokažu nastupi ili ljudi koji te slušaju dok uživo pjevaš. Te stvari ne mogu da ti ospore, ako pokažeš kvalitet.

Po čemu pamtiš učešće u „Pinkovim zvezdama“?

-Jako lijep period, ali i stresan. Tada se trebalo predstaviti pred žirijem koji je bio kompetentan. Moje iskustvo nije bilo veliko, ali sam se borila.

Hrabro si progovorila o despresiji. Zašto si izašla u javnost sa tom pričom?

-Kod nas je tabu tema pričati o depresiju, a danas je to kod mladih dosta prisutno. Ljude je sramota da priznaju da su išli kod psihoterapeuta ili psihologa. Ja stvarno nemam problem sa tim jer sam dosta mlada upala u cijelu tu priču, jednostavno neki naslovi i ljudi, istine i neistine poljuljaju čovjeka.

Da li je to bio razlog tvog povlačenja sa scene?

-Imala sam momente depresije poslije takmičenja i kada se desila medijska bomba. U mojim dvadesetim godinama tada, to nisam mogla da podnesem što je to vrijeme nosilo. Bilo mi je potrebno da se povučem, saberem i da prođem kroz neke teške situacije.

Ko ti je bio podrška?

-Porodica je tu presudna kao podrška, ali mislim da taj mladi čovjek u takvoj situaciji treba da se povuče bar na neko vrijeme i da radi na tim nedostacima i na svom samopouzdanju i onda je sve to mnogo lakše. Smatram da sam previše mlada ušla u sve i zato su me lomile neke stvari. Bitno je da sam prava, zdrava i da sam izašla kao pobjednik.

Kako si se nosila sa naslovima u medijima nakon „Farme“?

-Na početku sam griješila što dosta stvari nisam demantovala. Ne slažem se da je i loša reklama nekada dobra reklama, jer loše reklame te degradiraju i to može veoma daleko da ode, a kasnije ne možeš da se boriš sa već oformljenim mišljenjem o tebi. Treba reagovati odmah i ne treba dopuštati ljudima da od vas prave nešto što niste.

Jesi li zadovoljna duetom sa Anidom Ćušićem?

-Pjesma „Motel“ se sluša i to je odlična stvar. Publika je voli iako je prošlo dosta vremena od kad je izašla. Pjeva se i dalje, kao da je tek objavljena.

Kako je došlo do toga da se pojaviš u „Južnom vetru“?

-Igrala sam ulogu u „Južnom vetru“ iz svoje branše, ali smatram da bih se dobro snašla i da sam morala da igram nešto drugo. Sigurno da bih željela da idem u tom smjeru i glumim, ako se ukaže prilika.

Express