Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Samsung Galaxy A32 5G počeo primati Android 12 i One UI 4.1

Samsung je već popriličan broj svojih pametnih telefona nadogradio na Android 12 i One UI 4.0/4.1. Sada je nadogradnju na Android 12 i One UI 4.1 počeo primati Samsungov najjeftiniji 5G telefon – Samsung Galaxy A32 5G.

One UI 4.1 Samsung je predstavio zajedno sa Samsung Galaxy S22 serijom, u drugom mjesecu ove godine. Neki Samsungovi telefoni koji su bili na Androidu 12 i One UI 4.0, već su dobili One UI 4.1 nadogradnju. Ipak, neki će telefoni preskočiti One UI 4.0 nadogradnju i direktno dobiti Android 12 i One UI 4.1. Jedan od tih je i Samsung Galaxy A32 5G.

Samsung Galaxy A32 5G predstavljen je početkom prošle godine sa Androidom 11 i One UI 3.1, što znači da mu je nadogradnja na Android 12 prva velika Android nadogradnja.

Samsung Galaxy A32 5G android 12 one ui 4 1

Pomenuta nadogradnja za ovaj telefon dolazi s brojem firmvera A326BXXU4BVC8 i uključuje sigurnosnu zakrpu za treći mjesec 2022. godine. Nadogradnja je trenutno dostupna samo korisnicima ovog telefona na Tajlandu, no očekivati je da vrlo brzo krene ka ostalim regijama. Nadogradnju bi uskoro trebala početi primati i 4G verzija ovoga telefona – Samsung Galaxy A32 4G.

Dug je popis promjena koje će sa sobom donijet ova nadogradnja. One UI 4.1 nadogradnja uključuje razne značajke kao što su Google Duo Live Sharing, pametni widgete, a poboljšane su palete boje i portretne fotografije pri slabom osvjetljenju. Pored toga, nadogradnja će ponuditi i način dijeljenja Wi-Fi šifri putem Quick Share. Tu je i mogućnost dijeljenja fotografija i videozapisa s više prijatelja putem jedne veze, a fotografije dijeljene putem Quick Share značajke prikazuju povijest uređivanja fotografija.

Nadograđena je i Samsung tastatura, dok Bixby Routines sada ima opciju za automatsku promjenu izgleda sata i drugih postavki na Samsung Galaxy Watch 4.

Bajtbox