Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Poznati muzičar ostavio voditeljicu kada je saznao da se bavi prostitucijom

Poznata TV voditeljka čije se fotografije nalaze u jednom od kataloga estradnih prostitutki, a koja se trenutno sakrila u inostranstvu iz straha da ne bude uhapšena, bila je donedavno u ozbiljnoj vezi s jednim od najpopularnijih muzičara mlađe generacije, saznaje Kurir.

Njihova veza je pukla nakon što je on slučajno otkrio da njegova djevojka posjeduje još jedan mobilni telefon, koji joj je služio kako bi preko njega ugovarala sastanke s klijentima koje joj je njen makro nalazio. On je u tom telefonu pronašao prepiske i provokativne fotografije sa sajtova na kojima se reklamirala.

„Njihova veza je bila ozbiljna. Ovaj muzičar, koga klinci obožavaju, bio se baš zaljubio u nju. Počeli su čak i da žive zajedno. On nikad nije eksponirao svoj ljubavni život u javnosti, iako su ga mediji više puta dovodili u vezu s poznatim ličnostima, a jednom prilikom su ga i snimili s jednom mlađom pjevačicom. Muzičar nije štedio kada je ovo TV lice u pitanju – redovno ju je obasipao skupocjenim poklonima i pažnjom, što je njoj prijalo. On, naravno, nije znao da se, pored toga što radi kao voditeljka, ona tajno bavi i najstarijim zanatom na svijetu. To je slučajno saznao“, piše nova.rs i dodaje:

“Jednom prilikom je slučajno među njenim stvarima pronašao i telefon, za koji nije znao da postoji. Vidio je prepiske i fotografije koje je u njemu imala, i šokirao se kad je saznao da ima seks za pare. Odmah ju je napao, nazivajući je kurvom. Baš se razočarao. Ona nije znala šta ju je snašlo. Pravdala mu se, ali on više nije htio ni da čuje za nju. Bukvalno ju je izbacio iz stana, a telefon je u naletu bijesa razbio. Blokirao ju je na svim mrežama i svima u društvu je rekao da se u njegovom društvu njeno ime više nikad ne spomene. Voditeljka je pokušavala da stupi u kontakt sa nama da bi došla do njega, ali je on ostao neumoljiv. Uhodila ga je i po nastupima u inostranstvu neko vrijeme, ali je on više nije konstatovao. Baš ga je razočarala i izdala kao čovjeka. Mi smo svi mislili da ga je prevarila s nekim, ali kasnije smo saznali da se bavi prostitucijom, što je on meni i još nekolicini drugara i potvrdio. Tada nam je bilo jasno kako je za kratko vrijeme, poslije raskida, došla i do luks stana i automobila. Od poštenog voditeljskog posla sigurno nije”

Podsjetimo, ova voditeljka je bila zvijezda među prostitutkama koje je podvodio uhapšeni Duško Banjac, pa je zbog toga imala i ekstratarifu i određene privilegije. Do sukoba između njih dvoje došlo je 2020. godine, kada joj je u Njemačkoj navodno nestalo 1.000 eura. Tada je na aerodromu u Beogradu njena majka dočekala Duška s bejzbol palicom i tražila mu da vrati novac njenoj kćerki. Nakon tog incidenta njih dvoje su prekinuli svaku saradnju.

(express/nova.rs)

Express