Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

OnePlus Ace (10R) – procurio na fotografijama uživo

Jučer je OnePlus potvrdio službeni datum lansiranja nadolazećeg OnePlus Ace pametnog telefona (modela za kinesko tržište). Uređaj bi trebao biti objavljen 21. travnja u 19:30 u Kini. Sada, prije službenog lansiranja, predsjednik OnePlus China objavio je poduži članak u kojem otkriva neke detalje o nadolazećem pametnom telefonu.

OnePlus Ace dizajn

Prema izvješću ITHomea, predsjednik OnePlus China Li Jie navodi da je dizajn OnePlus Acea inspiriran ravnim linijama kako bi pružio moćan i brz izgled. Kako bi se osiguralo da se korisnici osjećaju ugodno dok drže ovaj uređaj.

Vertikalne ravne linije na stražnjoj strani uređaja inspirirane su slapovima kako bi ponovno pružile osjećaj brzine. Osim toga, izvršni direktor je rekao da uređaj teži 186 grama i da je debljine 8,2 mm. Kako bi smanjio debljinu uređaja, OnePlus je redizajnirao kućište kako bi ga učinio “ravnijim”.

OnePlus Ace slike uživo

Kao što već znamo, službeno je potvrđeno da će OnePlus Ace biti lansiran kasnije ovog mjeseca. Međutim, prije lansiranja, na internetu su se pojavile slike pametnog telefona. Prema izvješću MyDriversa, slike dolaze izravno s OnePlusovog live streama, gdje je telefon najavljen i određen datum lansiranja za 21. travnja u Kini. Slike su otkrile da će uređaj doista izostaviti popularni „Alert slide“ te će doći u opcijama srebrne i crne boje s dvobojnom teksturom na stražnjoj strani. Modul kamere na stražnjoj strani sadrži jednu veliku leću i dvije manje leće zajedno s LED bljeskalicom.

OnePlus Ace specifikacije (glasine)

OnePlus Ace stiže sa 6,7-inčnim OLED panelom koji nudi Full HD+ rezoluciju i brzinu osvježavanja od 120 Hz. Pokrenut će ga  Dimensity 8100 čipset, imati do 12 GB LPDDR5 RAM-a i do 512 GB prostora za pohranu.

U njemu će se nalaziti baterija od 4.500 mAh koja podržava brzo punjenje od 150 W. Na prednjoj strani imat će kameru od 16 megapiksela, a stražnji panel će sadržavati trostruku kameru, dok će glavna biti vjerojatno senzor od 50 megapiksela. Radit će na Androidu 12 OS i dolaziti sa skenerom otiska prsta ispod ekrana.

Uređaj će također doći na tržišta izvan Kine pod imenom OnePlus 10R, a biti će predstavljen 28. travnja.

Bajtbox