Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Brena i Boba ulažu 50 miliona evra u luksuzni hotel na Zlatiboru

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug, nekadašnji teniser Slobodan Boba Živojinović planiraju da sagrade luksuzni hotel na Zlatiboru, piše Kurir.

Ovaj luksuzni objekat će podići iza jezera, i to na potezu između dino parka i studentskog odmarališta. Boba je tamo još devedesetih godina, kao istaknuti sportista, dobio na korišćenje zemljište od dva hektara. Tržišna vrijednost ara na tom dijelu je, kako pomenuti medij saznaje od trgovaca nekretninama, između 25.000 i 30.000 eura, pa njegov plac košta oko šest miliona eura.

Ipak, Živojinovići najprije moraju da srede papirologiju, pošto je to zemljište dobio na korišćenje, a novi zakon nalaže da mora da bude vlasnik ili zakupac. Zato najprije treba da završe konverziju zemljišta, kako bi započeli projekat.

Izvor Kurira kaže da će hotel biti pravi luksuz, što i ne čudi, s obzirom na to da je suma koju ulažu i više nego visoka. Hotel će, pored standardnih soba, posjedovati i predsjednički apartman, nekoliko konferencijskih sala gdje će se organizovati predavanja i seminari, sale za proslave, bazene i spa, veliku igraonicu za djecu, kao i vinski podrum gdje će držati svoja vina koja će služiti gostima. Kada su bazeni u pitanju, biće i spoljašnjih i unutrašnjih, namjenjenih za sve uzraste, a dosta pažnje i finansija će usmjereti i u saune, sobe za relaksaciju i masažu.

Inače, Boba je nedavno za medije potvrdio ove informacije.

“Mislim da sam se ostvario kao teniser, kao muž, kao roditelj i to mi je sasvim dovoljno. Ono kad se mi šalimo o tome “muž Lepe Brene”, ko stoji iza toga, stoji Boba Živojinović sa imenom, prezimenom, finansijama, edukacijama, poslom. I to jeste, mi jesmo porodica. Moji prijatelji znaju o čemu pričam. Sve što sam radio, radio sam po intuiciji i pravio mojim parama. Ja sam osnovao “Grand” produkciju za dvije sedmice”, rekao je on i dodao:

“Imamo nekoliko vrlo ozbiljnih projekata. Radimo ozbiljne investicije. Na Zlatiboru ulažemo skoro 50 miliona evra. Sad krećem investiciju i u Majamiju”, rekao je Boba.

Podsjetimo, Brena i Saša Popović su prodali “Grand” prošle godine, kada su uzeli ukupno 30 miliona evra. Tim povodom, napravili su gala proslavu na koju su pozvali sve prijatelje i kolege sa estrade.

(express/kurir)

Express