Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Dragana Mirković je svom suprugu posvetila čak 26 pjesama, znate li neku od njih?!

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih pjevačica na ovim prostorima zahvaljujući svojim čuvenim hitovima koji se godinama slušaju.

Dragana je, po mnogima, najveća balkanska zvijezda, a njeni albumi spadaju u najprodavanije na ovim prostorima. Svoju karijeru pjevačica je, za razliku od mnogih svojih koleginica, izgradila zahvaljujući svom trudu i velikom talentu, a za skandale u njenom životu nikada nije bilo mjesta.

Mirkovićeva je svoj privatan život od početka karijere sa velikom pažnjom skrivala od radoznale javnosti, a svoju djecu sina Marka i kćerku Manuelu nikada ni pod razno nije željela da pokazuje u medijima.

S druge strane, sa svojim suprugom, uspješnim biznismenom iz Beča, Tonijem Bjelićem više puta je prisustvovala važnim društvenim dešavanjima, a njihov brak važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Ipak, nismo imali pojma da Dragana pominje svog dragog u čak 26 svoje numere!

Na internetu se pojavio video klip koji predstavlja na koje sve, moramo da primjetimo – vrlo maštovite, načine Dragana tepa svojoj voljenoj osobi.

– “Lepi moj”, “zlato moje”, “milo moje”, “luče moje”, “duša moja”, “srećo moja”, “srce moje”, “mali moj”, “jedino moje”, “moje voljeno”, “šećeru moj”, “moj leptiru”, “moje sve”, “jedini moj”… – samo su neki od epiteta kojima se Dragana obraća voljenoj osobi, pa pretpostavljamo da je u pitanju njen suprug.

Ovu hit kompilaciju od čak dvadeset šest hitova i isto toliko nadimaka možete pogledati ovdje:

(express/espreso)

Express