Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KLEOPATRA PRORIČE SUDBINU ČITAOCIMA: Ko bi pogledao babu pored toliko mladih djevojaka?

Poštovana Kleopatra, otkako mi je suprug umro nisam imala muškarca. Još uvijek sam mlada i ponovo želim osjetiti čari ljubavi. Imam jedno dijete, i nezgodno mi je zbog sina naći nekoga. Vidite li me pored njekog muškarca u budućnosti?

Šifra: Vaga 69, Bugojno

– Draga gospođo, vidim da ste imali težak brak. Iako je mužda ružno reći, progledali ste kako je otišao na onaj svijet. Vi nikad niste ni doživjeli pravu i istinsku ljubav. No, kako se dobro dobrim vraća, u sudbini vam stoji jedan divan muškarac, istina razvedan. Za nekoliko mjeseci ćete početi zajednički život i sve ćete to vrlo brzo i zakonski ozvaničiti. Sin vam želi svu sreću svijeta tako da će i njemu biti drago zbog vas. On je već veliki dečko i zna šta su prave vrijednosti u životu.

Kažu mi da sam kao djevojčica. Vesele sam prirode, znam zapjevati i po restoranima, ali sam nesretna u ljubavi. Udovica sam već 20 godina, i ne mogu da nađem sebi muža. Žele me mlađi od mene, a ja bih htjela nešto starije.

Šifra: Vitalna dama, Živinice

– Vi ste gospođo Vašeg muža otjerali u grob s Vašim jezikom. Prava ste mahaluša i Vaša je uvijek morala biti zadnja. Vi samo umišljate da Vas hoće mlađi muškarci. Pa ko bi pogledao babu pored toliko mladih djevojaka koji se šetaju gradom. Otiđite u starački dom, jer tamo ćete sigurno nekoga naći.

Express