Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

GLEDA ME KAO DA BI ME UBILA: Sumejja formirala ženski klan u “Survivoru”, Goran na udaru

Već nekoliko dana traje sukob unutar plavog tima, a glavni akteri su Goran Špaleta i Sumejja Šejto.

Sve je počelo kada je plavi tim izgubio u okršaju protiv crvenih, pa je na red došlo glasanja za najslabiju kariku.Na iznenađenje crvenog tima, a posebno gledatelja , plava ekipa je odlučila da u igru za izbacivanje pošalje svoju najjaču kariku – Gorana Špaletu. On je do sada gotovo uvijek pobeđivao i timu obezbeđivao hranu ili imunitet.

Čini se da se njegova ekipa vodila nekom drugom logikom, pa su njemu dali najveći broj glasova za potencijalno ispadanje iz Survivora.

S obzirom na to da je Goran bio prilično zbunjen rezultatom, vrlo jasno je stavio svom timu do znanja da ovakva odluka nije na mjestu.

Kako bi pokušali da objasne zašto su tako glasali, oni su se redom javljali. Kada je Sumejja dobila svojih pet minuta dala je obrazloženje koje je jednom dijelu gledatelja bilo razumljivo, dok je drugima bilo neshvatljivo:

Cure su moje i na njih ne dam. Ja na žene ne dam. Nisam neko ko govori samo ‘žene, žene’, ali svugdje gdje sam se našla u životu muškarci su imali prednost, svugdje su muškarci iskorištavali žene da bi došli do nečega, tako da ja ovde ne dam ni na Tenu, ni na Niku, ni na Ivanu, ni na Nevenu i tu ću završiti– kazala je ona.

Ovakav zaštitnički i navodno feministički stav se svidio pojedinima na Tviteru, a drugi su istakli da je u pitanju nepravda.

Njen govor podstakao je i Gorana da posumnja kako postoji klan u plavom timu, a da su u njemu ženski deio ekipe i Roko. On je više puta istakao da ne želi da ostane u Survivoru ukoliko dođe do pravljenja klanova.

Sumejja me gleda kao da bi me ubila, tako mrko. Nisam vidio tako loš pogled nikad– rekao je Goran.

(Express/Nova)

Express