Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

PO DANU PRAVNICA, UVEČER “ZVEZDA GRANDA”: Aleksandru Ivanov prepoznaju kod notara

Nakon velikog kiksa u petom krugu takmičenja “Zvezde Granda”, kada se jedva sa tri glasa plasirala u baraž, Aleksandra Ivanov opravdala je povjerenje.

Kako kaže, koliko god se trudila i vježbala, na sceni se ponekad dese nepredviđene okolnosti koje kasnije rezultiraju gorim plasmanom od očekivanog. Međutim, Saša Popović u njoj je prepoznao nešto običnom čovjeku nevidljivo, i dao joj drugu šansu.

– Nadam se da ću nastaviti ovako kao sada. Jako mi je bilo krivo prošli put što sam razočarala tim i mentora jer je moglo mnogo bolje. Ali nekada ne možemo da računamo na neke stvari – iskrena je Aleksandra.

Na sceni nisu izostale ni suze radosnice koje je minutima lila dok je stručni žiri govorio sve što je ikad željela da čuje o svom pjevanju. Iako po prirodi nije preterno emotivna osoba, osjećanja su je ovog puta savladala.

– Desi se neki momenat.. Bila sam skeptična oko izbora pjesama, nisam znala da li ću iznijeti kako treba, tako da nisam očekivala toliki broj glasova, zato je i usleijdila ta reakcija – priznaje ona.

Pažnju publike privukla je već za vrijeme svog prvog pojavljivanja, ali ne zbog raskošnog talenta već neobične priče o njenom navodnom poreijklu. Saša Popović tada je doveo žiri u nezgodnu situaciju i natjerao ih da pogađaju iz koje strane zemlje Aleksandra dolazi.

– Živjela sam četiri godine u Italiji a kolegice su u bekstejdžu rekle da sam došla iz Italije ali ja ne mogu da lažem. Zato je bilo tog pogađanja-ponosno ističe takmičarka.

Priznaje da joj pored porodice i sugrađani daju vjetar u leđa, a neretko se desi da je i prepoznaju na njenom radnom mjestu, koje je sušta suprotnost sceni.

– Radim kod notara, pravnik sam po struci i jednom dok sam ovejravala nešto ušla je neka gospođa i rekla da joj ličim na Aleksandru Ivanov. Prešutjeala sam, a onda je kolegica ustala i rekla: “Pa to jeste ona!”. Naravno sutradan su počele da stižu čokolade, poklončići i tako – rekla je Aleksandra. 

(Express/Grand)

Express