Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Potvrđeno je da  stižu novi Galaxy Flip i Fold, a znamo i kad

Samsung je danas objavio svoju zaradu u prvom tromjesečju 2022. koja je u najmanju ruku bila impresivna. Tvrtka je ostvarila rekordni prihod od 61,19 milijardi dolara i dobit od 11,10 milijardi dolara. Također je istaknuo kako ne namjerava posustati.

Podrazumijeva se da će Samsungovi postojeći sklopivi pametni telefoni dobiti nasljednike kasnije ove godine. Izvršni direktor Samsunga također je danas potvrdio da je tvrtka zauzeta razvojem svojih sljedećih sklopivih telefona. Nakon te izjave postavlja se pitanje kad će stići spomenuti uređaji?

Tijekom izvještavanja o zaradi u prvom tromjesečju 2022., potpredsjednik Samsungovog mobilnog poslovanja Kim Sung-joo nagovijestio je nadolazeće sklopive pametne telefone. “Trenutno smo svi zauzeti oko pripreme novih sklopivih uređaja čije predstavljanje je planirano u drugoj polovici godine”, rekao je.

Također je dodato kako Samsung nastoji učiniti sklopive uređaje (naravno uz Galaxy S seriju) glavnim stupcem u poslovanju. Ovo pokazuje koliko je Samsung ozbiljan u vezi sa sklopivim pametnim telefonima i kako na njih gleda kao na priliku za rast svog poslovanja.

Nijedan drugi proizvođač pametnih telefona nije bio tako ozbiljan u vezi sa sklopivim telefonima kao Samsung. A to se vidi i na rezultatima, napravljena su značajna poboljšanja na Galaxy Z Fold 3 i Galaxy Z Flip 3, a također se očekuje da će novi modeli biti još za klasu bolji. 

Hoće li Samsung na kraju proširiti liniju ostaje za vidjeti. Bilo je glasina o pristupačnijem modelu Galaxy Z Fold Lite. Međutim, te glasine su jako brzo nestale. Dodavanje više modela u ponudu može pomoći Samsungu da postigne svoj krajnji cilj s ovim uređajima, no što će biti na ostaje nam da vidimo.

Bajtbox