Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Apple predstavio bocu za vodu – pogodite koliko košta

Apple je upravo najavio novi proizvod za indijsko tržište, a to je nova pametna boca Hidrate Spark. Novi gadget je također dodan na popis službeno podržanih dodataka trećih strana, pa pogledajmo što to nudi.

Apple je poznat po visokim cijenama svojih elektroničkih proizvoda (premium uređaj – premium cijena), ali ovaj novi proizvod nije samo skupa boca vode. To je pametan proizvod koji može pratiti količinu vode koju konzumiraju korisnici. Navodno je pametna boca uvezana u Apple eko sustav te uz dobivene informacije npr. iz fitness aplikacija obavještava korisnike o potrebnim količinama vode koju je potrebno unijeti i u kojim intervalima.

Nova serija pametnih boca Hidrate Spark uključuje četiri modela. A to su redom, Hidrate Spark 3, Hidrate Spark Pro, Hidrate Spark Steel i Hidrate Spark Steel Pro. Za sada su nepoznati finiji detalji o ovim pametnim bocama i što ih razlikuje. Iako, u službenim bilješkama stoji da imaju vakumsko izolirano termos tijelo koje može održavati piće na istoj temperaturi cijeli dan.

Baza Hidrate Spark 3 ima kapacitet od 590 ml i košta 59,95 američkih dolara (56 eura). U međuvremenu, Pro varijanta ima kapacitet vode od 710 ml također ima istu cijenu. S druge strane, Steel verzija kapaciteta 620 ml košta 69,95 američkih dolara (66 eura), dok je Pro Steel model vrhunska varijanta kapaciteta 950 ml i dostupna je za 79,95 američkih dolara (75 eura). 

Nije jasno na koji dio indijske publike Apple cilja s ovim proizvodom, a vjerojatno na imućni dio populacije kojima je fitness jedan od glavnih dijelova života.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovom proizvodu?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox