Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

KOMADIĆ RAJA: Slavica Ćukteraš u stanu ima klavir

Pet godina dom Slavice Ćukteraš bio je zagrljaj golmana Vladimira Avramova, stoga gdje god da je poslom sportista morao da otputuje, pjevačica je išla sa njim, prateći ga u stopu.

Neko vrijeme bivši supružnici boraviili su u Italji, nekoliko godina potom kada je Avramov potpisao za Tokio, preselili su se u Japan sa kćerkom Viktorijom, a niz putovanja se nastavljao i redao sve dok nije odlučila da se razvede i konačno skući u Beogradu.

Po razvodu Slavica je na skupocenoj lokaciji kupila prostranu nekretninu, koju je opremila luksuznim namještajem sivo-ljubičaste boje, dok je zidove okrečila u bijelo, sa svetlo sivkastim šarama.

Dnevni boravak do kojeg se dolazi dugim hodnicima krasi mali bijeli klavir, koji je Slavičin omiljeni detalj u domu. Povremeno, bez benda, navodno ona se tu raspjevava za nastupe, i sve više komplikovanih inostranih kompozicija na njemu zna da zasvira.

Spavaću sobu doma Slavice Ćukteraš krase veliki prozori i terasna vrata sa kojih se prostire predivan pogled, dok je bračni krevet nekadašnja Zvezda Granda dekorisala jastucima u svom, uveliko prepoznatljivom šarenom stilu.

(Express/ Espreso)

Express