Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

LUNINU KĆERKU SAM VIDIO SAMO NA SLICI: Đole Đogani priželjkuje pomirenje porodice

Đole Đogani je u razgovoru potvrdio da i dalje nije u dobrim odnosima sa bratanicom Lunom.

Đole ističe da bi volIo da bude u odličnim odnosima sa Kćerkom rođenog brata Gagija, te da bi volIo da vidi Luninu naslIednicu, malu Miju.

Ne, ne čujem se sa Lunom. Čujem se sa Gagijem. Viđamo se Luna i ja na slavljima samo, alI se ne čujemo. Samo: “Zdravo, zdravo, kako si, dobro sam”, to je to. Mi već godinama imamo samo takvu komunikaciju – kazao je Đole na početku.

Sa Anabelom ne pričam uopšte. Gagi je juče došao u Beograd, bio je u Švedskoj, sestra nas okuplja na ručkovima. Luninu Kćerku sam vidIo samo preko fotografije. Želim da vidim bebu. VolIo bih da pričamo, da se družimo. Nema razloga za ikakvom svađom – dodao je  n

U rijalitiju se pričaju i istinite i neistinite priče. PoslIJe bude: “Nisam tako htIo da kažem, već…”, to je biznis, jedan biznis. Uzima se ozbiljan novac. To je za ljude koji više ne mogu da rade, na nastupima i slično. Samo tako, preko rijalitija. Pojaviš se, svađaš se, nešto, ne znam, i ti si onda neko… Mojoj porodici u rijalitiju nije ništa loše urađeno, nije me sramota- dodao je.

(Express/Puls)

Express