Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

MAJA NIKOLIĆ SE NE MIRI S TIM DA JE “UČENIK NADMAŠIO UČITELJA”: Aleksandra Radović meni jedino može pjevati bek vokale

Poslije svakog svog gostovanja ove proljetne turneje, Aleksandra Radović je okružena novinarima. Većina njih je želi da Aleksandra prokomentariše izjavu Maje Nikolić kada je kazala da bi Aleksandra, Tea Tairović i njima slične pjevačice koje izbacuju jeftine snimke, trebale doći da pjevaju njoj prateće vokale, kao što je Aleksandra na početku svoje karijere i pjevala uz Maju Nikolić.

Dodala je da je Aleksandri bila kao učiteljica. Neko je na društvenim mrežama napisao kako vremenom učenici nadmaše u znanju i popularnosti svog učitelja. E, to se desilo upravo Maji Nikolić, a Aleksandra na svu tu priču ne želi komentarisati i kaže da je njoj najbitnije u životu zadržati dostojanstvo. Čak ni to gledanje kroz stajlinge i neka glupa izdanja ne obraća pažnju, želi da ostane čista od svih prljavih riječi, psovki, ogovaranja.

Aleksandra zapravo kaže da ne vjeruje u sreću. Za nju sreća ne postoji. Radost – da! I zaista treba da bude radosna jer je uspjela u svom naumu i zadatku koji je sama sebi odredila, da postane pjevačica koja bez prepreke može da realizuje koncerte kada god i gdje poželi. Ovoga puta je to bio Mostar, a 27. maja će biti gost nakon dužeg vremena i sarajevskog BKC.

Aleksandra je uistinu ostala duhovno čista. Postala jedan od najkvalitetnijih vokala pop žanra, uvijek elegantna, harizmatična.

Express