Connect with us

Upište pojam za pretragu

Sport

Andy Murray zbog bolesti predao meč osmine finala, Đoković bez borbe prošao dalje

[ad_1]

Teniska poslatica i novi meč između Novaka Đokovića i Andya Murraya nije se odigrao, a kao glavni razlog neodržavanja ovog susreta je sama bolest britanskog tenisera što znači da se srpski teniser Novak Đoković bez borbe plasirao u četvrtfinale teniskog mastersa turnira u Madridu.

Sama publika, kao i gledatelji putem malih ekrana uskraćeni su za još jedan teniski spektakl, i nemogućnost uživanja u 37. duelu između Novaka Đokovića i Andy Murraya. Srpski teniser u međusobnom duelu ima prednost, a ona iznosi 25-11. Novak Đoković u četvrtfinalu čeka boljeg iz duela Hurkacz – Lajović.

Kako piše na Twitter nalogu madridskog Mastersa Andy Murray zbog bolesti ne može da izađe na teren Manolo Santana i njegov duel sa Novakom Đokovićem je otkazan.

Murray i Đoković nisu igrali jedan protiv drugoga veoma dugo. Posljednji put su bili na terenu 2017. godine u Dohi kada je srpski teniser slavio 2:1, a zatim su usljedili veliki problemi za Škota koji je imao više operacija i veoma mukotrpan povratak na teren. Dosta je imao pehova i u posljednje vrijeme, ali je u Madridu dobio dva velika imena – Dominic Thiem i Denis Shapovalov .

SCsport.ba