Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Novo ažuriranje stiže na Galaxy A72

Prije nekoliko mjeseci, Samsung Galaxy A72 dobio je Android 12 ažuriranje u Rusiji donoseći niz novih značajki na uređaj srednje klase. Sada je najnovije ažuriranje stiglo u Brazil.

Samsung Galaxy A72 počinje primati One UI 4.1  ažuriranje na temelju Android 12 OS. Ažuriranje ima broj izrade A725MUBU4BVC1 i veličine je 1,2 GB. Donosi sigurnosnu zakrpu iz ožujka 2022. Napominjemo da je tvrtka izdala Android 12 verziju za uređaj prošlog mjeseca u regiji, ali je imala One UI 4.0.

U svakom slučaju, One Ui 4.1 za Galaxy A72 će vjerojatno uskoro stići i u ostatak svijeta, pa i na naše prostore. Što se tiče promjena koje ažuriranje donosi, uglavnom ih nećete primijetiti odmah. Dakle, ažuriran je Samsung novčanik, koji sada podržava i osobne dokumente i donosi neka sitna poboljšanja u aplikaciji. Osim novčanika, tu je i ažuriranje aplikacije kamere, a konkretne, promjene se uglavnom odnose na algoritam obrade slike.

Što  se tiče samog uređaja, on predstavlja sami vrh Samsungove srednje klase, a to se naravno očituje kroz specifikacije. Uređaj pokreće Snapdragon 720G uparen sa 6 do 8 GB RAM-a u kombinaciji sa 128 do 256 GB interne memorije. Uređaj također ima bateriju od 5 000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 25 W.

Jedna od glavnih razloga što se ovaj uređaj sviđa korisnicima su njegove kamere. Opremljen je optički stabiliziranom glavnom kamerom od 64 MP, telephoto senzorom od 8 MP, 12 MP širokokutnim senzorom te 5 MP macro senzorom.

Posjedujete li Vi ovaj uređaj i kakvog ste iskustva imali s dosadašnjom upotrebom?

Kao i uvijek, pišite nam u komentarima.

Bajtbox