Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Nataša Bekvalac: Debela ne bih mogla da budem sretna

Pjevačica je sinoć nastupila na otvaranju jednog beogradskog kluba, a prvi put je u publici na ovakvom nastupu bila i njena kćerka Hana.

Nataša Bekvalac se dotakla predrasuda, izgleda, svog emotivnog statusa, kao i rata u Ukrajini i rasta cijena na tržištu.
„Predrasude u našoj zemlji su baš bezveze. Ja se trudim da živim život. Mislim da je najpogrešniji način razmišljanja da se trudiš da udovoljiš svima. Udovoljavam sebi, ali ne mogu biti srećna ako sam debela, ali ja sam površna plavuša i ne slušajte me“, rekla je Nataša, koju je starija kćerka prvi put slušala u klubu:

“Ovo je bio dan kada smo se dogovorile da ovo bude prvi put da ona prisustvuje ovakvom mom nastupu. Ona jeste mene slušala kada su bili u pitanju trgovi ili tržni centri. Mislim da je u redu da sa 15 godina sa svojim prijateljima izađe u ovaj klub i sluša svoju mamu.”

Bekvalčeva se dotakla i rata u Ukrajini, te otkrila da li osjeća rast cena na tržištu.

“Mislim da svi osjećamo rast cijena. Ja renoviram svoj stan i otišla sam u jednu prodavnicu i oni su rekli da naručim što prije, jer će za dve nedelje cijene skočiti za 50%. Rat ne donosi dobro nikome”, rekla je pjevačica.
teksta.
(express/alo)

Express