Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Stiže novi Galaxy Tab S6 Lite model – koje promjene donosi?

Iako je Samsung lansirao Galaxy Tab S6 Lite prije dvije godine, nedavno su procurila izvješća o tome kako tvrtka radi na novim modelima Tab S6 serije. Sada je jedan od njih prošao kroz još jednu stranicu za certificiranje, a tu je otkriveno još par novih informacija. Pa da pogledamo…

Kao što smo već rekli, nova verzija Galaxy Tab S6 Lite tableta je već uočena na raznim stranicama za certifikaciju ranije ovog tjedna. Sad je taj isti tablet uočen i u FCC bazi podataka. Prethodno su dva različita modela uočena na Bluetooth SIG-u, a jedan od njih je naveden na FCC-u. Ova varijanta nosi broj modela SM-P613, a popis potvrđuje da ima podršku za dvopojasni Wi-Fi.

Još jedan aspekt potvrđen od strane FCC certifikacijske web stranice je podrška za S Pen. Nadolazeći tablet južnokorejskog tehnološkog diva će također podržavati brzinu punjenja od 15 W. Nažalost, to su sve informacije koje su pronađene na spomenutoj web stranici.

No kroz druga izvješća su otkrivene neke od njegovih mogućih specifikacija. Prema njima, novu verziju Samsung Galaxy Tab S6 Lite tableta će pokretati Qualcommov Snapdragon 720G koji je uparen s Adreno 618 GPU-om. Nadalje, očekuje se da će tablet raditi na Androidu 12 i imati 4 GB RAM-a.

Originalni Tab S6 Lite je opremljen Exynos 9611 čipom, što je isti čip koji se nalazi i u Galaxy A51 uređaju. Osobno posjedujem Tab S6 Lite već nekih 8-9 mjeseci i do sad nisam imao nikakvih problema s njim. Uređaj primarno koristim kao sredstvo za ispunjavanje studentskih obaveza, dakle praćenje predavanja, pisanje bilješki te čitanje knjiga. Također je odličan za uživanje u multimediji.

Bajtbox