Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Pogledajte ih prije nego bude kasno – Netflix ostaje bez ovih 5 popularnih filmova!

Netflix je prije par dana objavio izvještaj prema kojem je kompanija prvi put zabilježila pad broja pretplatnika. No, ipak je i dalje ova platforma najpopularnija na svijetu sa oko 222 miliona pretplatnika. Čini se da se Netflix suočava sa sve većom konkurencijom, a u prilog tome im ne idu i činjenice da određene popularne naslove neće imati u budućnosti.

Na Netflix redovno stižu novi naslovi, u produkciji su novi filmovi i serije, ali isto tako neki naslovi i napuštaju platformu. Istina, neki povremeno, no svaki mjesec platforma ostaje bez nekih kvalitetnih naslova. U nastavku prenosimo bez kojih 5 kvalitetnih filmova će Netflix ostati do kraja ovog mjeseca, a koje bi trebali pogledati prije nego što to više ne bude moguće. Bar na Netflixu.

Stardust – Riječ je o filmskoj adaptaciji romana Neila Gaimana iz 1999. godine. Priča prati Tristana, mladića iz izmišljenog grada Walla u Velikoj Britaniji, koji ide u lov na zvijezdu. Film ima zavidnu glumačku postavu koja uključuje Caire Danesa, Charlie Coxa, Roberta de Nira i dr. Ovaj film napušta Netflix 31.05.2022. godine.

Coach Carter – Sportska drama zasnovana na istinitoj priči košarkaškog trenera Kena Cartera, kojega glumi Samuel L. Jackson. Na Netflixu će ovaj film biti dostupan do kraja ovog mjeseca.

Eye In The Sky – Priča koja se odnosi na etičke izazove ratovanja dronovima. Prati pukovnicu Katherine Powell, koja zapovijeda operacijom u Keniji. Ovaj film napušta Netflix 12.05.2022. godine.

Closer – Nevjerovatan film koji prati četiri osobe, čiji se životi isprepliću. Impresivna glumačka postava koju čine Natalie Portman, Jude Law, Julia Roberts i Clive Owen. Na Netflixu će ovaj film biti dostupan do kraja ovog mjeseca.

The Disaster Artist – Film prikazuje turbulentno prijateljstvo između ambicioznih glumaca, koji naprave najgori film ikad snimljen. Riječ je o komediji i ona napušta Netflix 31.05.2022. godine.

Bajtbox