Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Sara Jo o očevoj reakciji na njen provokativni spot!

Sara često ističe da joj od samog početka karijere do danas članovi porodice pružaju najveću podršku.

Sve ideje, novitete i planove uvijek prvo podjeli sa roditeljima, a tata je taj koji najčešće gugla stvari o njoj, ali je često i iskritikuje.
Tako je za vreme montaže njenog posljednjeg spota za pjesmu “Divlja“, u kojem je pjevačica prilično provokativna, sa sobom povela mamu i tatu, a zatim ih ostavila same u sobi jer joj je bilo neprijatno.

“Tražila sam neki izgovor kao idem nešto tamo da vidim. Čula sam tatu kako kaže mami: ‘Vesna, šta je ovo? Je l’ ovo možda malo previše?’. Ona mu je odgovorila da mora da razumije, a ja stojim iza zida slušam ih i sa jedne strane mi je presmiješno, sa druge se topim, sa treće me je blam”, ispričala je Sara, prenosi Grand Online.

Poslije minuta čekanja, pjevačica je skupila hrabrost ušetala u sobu gdje se spot montirao i pitala tata u čemu je problem sa spotom.

“Kažem ja njemu: ‘Je l’ misliš da je Madona na početku vodila ovakve razgovore?’ E onda me je razumio. Ali siguran je u mene, zna da ja poznajem svoje granice, stavove i principe. Koliko god nešto bilo izazovno vrlo dobro se zna poenta zašto se to radi i da je to uvijek sa ukusom”, objasnila je pjevačica.

(express/nova.rs)

Express