Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Ana Bekuta otkrila kako je nastala pjesma “Zlatiborske zore”

Ana Bekuta je javno priznala koliko je zahvalna Marini Tucaković koja je najviše zaslužna za njenu uspješnu karijeru i velike hitove.

Čak je i na njenoj komemoraciji na kojoj je odata počast liku i djelu Marine Tucaković, iskazala svoju zahvalnost preminuloj autorki tekstova za popularne melodije.

– Sasvim sam sigurna da moja karijera ne bi bila ovakva kakva jeste da Bog nije spustio svoju ruku na Marinu i odbario je takvim talentom. Bez ikakvog uzdržavanja kažem da zbog Marine imam hitove, zbog Marine se volim sa svojom publikom, zbog Marine mi publika vjeruje ono što pjevam – istakla je tom prilikom Ana.

– Ono što jesam kao pjevačica jesam zahvaljujući Marini. Sasvim je sigurno da bi Marine bilo i bez mene, ali mene bez Marine bilo ne bi.

Osim toga, Bekuta je u više navrata u medijima otkrila kako je nastao jedan od njenih najvećih hitova “Zlatiborske zore” iz 1996. godine.

– Marina i Futa (prim.aut. Aleksandar Radulović, suprug Tucakovićeve, kompozitor) su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru. Tako su nastali ti stihovi: “Opraštam ti zlatiborske zore, mjesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al’ neću sitnice” – ispričala je pjevačica.

(express/EkskluzivNo)

Express