Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

SVA VRATA SU MI BILA OTVORENA JER SAM ŠABANOVA KĆERKA: Ilda priznala da joj je najbitnije da nije obrukala oca

Ilda Šaulić priča kako je zahvaljujući slavnom ocu i zvučnom prezimenu imala olakšice kada je počela da se bavi muzikom, ali da je isključivo svojim radom i trudom uspela da ostvari zapaženu karijeru.

Ilda Šaulić dosta pažnje posvećuje svom izgledu, a važi i za jednu od najstiliziranijih ličnosti s estrade.

Pjevačica u intervjuu kaže da do sada nije posjetila estetskog hirurga, ali da redovno ide na kozmetičke tretmane. Kćerka Šabana Šaulića ističe da joj se ne dopada trend da sve žene izgledaju slično i da ona voli kada neko ima svoj lični pečat. Pjevačica se u razgovoru osvrnula i na privatni život. Priznala je da bi voljela da kćerki Emi podari brata ili sestru, ali i da je njena nasljednica već pokazala talent za pjevanje igranje. Šaulićeva je istakla da joj je uvijek bila olakšica što je Šabanova kćerka, ali i šta ona misli zbog čega njen otac nije želio da ona uplovi u muzičke vode.

Sa Ildom smo započeli razgovor na temu ljepote i njege.

Ne bih ništa specijalno mijenjala na sebi, samo bih se održavala, ako je to moguće. Imam 43 godine i naravno da sada treba malo više da se čuvam i da se njegujem drugačije nego ranije. Kao što sam i rekla, kod mene će to sve biti umjereno, ako dođe do nekih bockanja.

Kako si uspela da ne podlegneš estetskim trendovima i da li ti se čini da su žene iste?

– Žao mi je što je tako, ali da, iskreno, nažalost, sve su skoro iste. Mi smo generalno narod koji je pokupio mnogo trendova sa zapada. Sada smo u situaciji da kako neko izgleda tamo, sve naše djevojke teže ka tome i pokušavaju da tako izgledaju, tako isto i da budu obučene. Treba pratiti modu i trendove, naravno, ali meni je negdje najljepše da ostaneš svoj. Treba čovjek da ima svoj lični pečat, ne moramo baš da budemo svi isti.

Da li planiraš da proširiš posao i u Beogradu?

Za sada nam je Amerika bazna stanica što se tiče akademije, posao tamo jako lijepo funkcionira. Vidjet ćemo, možda i u Beogradu to bude dosta interesantno.

Koliko je teško biti žena na estradi?

Sigurna sam da ima nepristojnih ponuda uz koje ide obećanje o uspjehu, ali mislim da to nije tako samo na estradi. Ženama je sigurno uvijek malo teže da se izbore za svoje mjesto u poslu nego muškarcima.

Da li je tebi bila olakšica u životu što si kćerka Šabana Šaulića?

– Uvijek mi je bila olakšica! Meni su sva vrata bila otvorena od samog početka i ja to volim da istaknem, prezime je bilo zvučno, ljudi su odmah znali o kome se radi. Ilda je i specifično ime, pa eto poslije su me i po tome zapamtili. Koliko je u tom trenutku sve to bilo dobro, toliko je moglo da bude i loše. U mom slučaju ispalo je kako treba, jer sam za sve ove godine koliko pjevam ipak uspjela da napravim svoje ime i svoj imidž. Nisam obrukala ni svog oca, ni sebe i mislim da zato i dalje trajem.

Express