Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ISKRENA: Nikad nisam stavila fokus na to da se dobro udam

Teodora Džehverović jedna je od najaktivnih pjevačica na društvenim mrežama. Skoro svaki svoj korak deli sa fanovima, a često im da priliku da je pitaju šta god požele.

Međutim, čini se da najviše uživaju dok im daje ljubavne savjete.

-Dečko ide van zemlje da radi šest meseci. Bojim se da ćemo se udaljiti. Treba mi savjet – bilo je pitanje koje je privuklo najviše pažnje budući da Teodora već neko vrijeme uživa u ljubavi sa košarkašem Ninom Čelebićem sa kojim nema priliku da provodi svaki dan zbog prirode njegovog posla.

-Mislim da treba da ga podržiš jer je za svaku pohvalu to što se momak bori za bolje sutra. Vjeruj mi da ni njemu nije lako jer ostavlja vjerovatno ovdje sve, kako bi tamo negdje zaradio vše novca. Budi mu podrška, a ako je suđeno uspjećete da održite odnos bez obzira na sve – objasnila je pjevačica na Instagramu.

Kako za poznate dame postoje mnoge predrasude kada je riječ o novcu i životu na visokoj nozi, jednog od pratilaca zanimalo je da li bi bila sa momkom koji ne zarađuje mnogo ovca.

– Znam da imate predrasude kada sam ja u pitanju, ali meni takve stvari nikada nisu bile bitne. Ja sam uradila sve da danas budem nezavisna žena. Kod muškarca mi je najbitnije da ima cilj i teži ka njemu. Nikada nisam stavljala fokus na to da se dobro udam – istakla je Teodora.

Piše: N. N.

Express