Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

TO SU “MRTVA PUHALA”: Lepa Lukić urnebesno prokomentarisala starlete

Lepa Lukić ne krije da joj je svaki hit doieo mnogo novca.

Naime, pjevačica ističe da joj je žao što njena profesija danas nije toliko cijenjena kao nekada i nikako ne priznaje nove mlađe kolegice, koje prema njenom mišljenju, nemaju dar za pjevanje, već samo želju za eksponiranjem.

Skadarlija za mene, Skadarlija za prvu ligu pjevača, nisu ovjde da pjevaju starlete, ne ide. Tu se pjevaju lijepe pjesme i dolaze fini ljudi koji žele da slušaju dobru muziku, a ne ovo rke koke – kaže Lepa Lukić u emisiji Ekskluziv kojoj bi na energiji mogle da pozavide i mlađe kolege.

– Ma šta su to mrtva puhala. Ja se ne žalim ništa, mogu uvijek da pjevam. Nije me izdao glas, meni je glas od Boga postavljen na pravo mjesto, ne mogu ni da promuknem, mogu da pjevam dvjesta pjesama. Mene mogu samo noge da zabole od stajanja – kaže pevačica i dodaje koja pjesma joj je donela najviše novca.

– Svaka pjesma mi je donijela mnogo novca, sve su to bili veliki hitovi. Najmanje sam radila za bakšiš, u inostranstvu da, ali ovdje nigdje nisam pjevala da bih došla u situaciju da uzimam bakšiš – rekla je ona u pomenutoj emisiji.

(Express/Espreso)

Express