Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Zlata Petrović otkrila opasnu stranu posla: “Na estradi nije uvijek med i mlijeko”

Pjevačica Zlata Petrović ispekla je zanat na privatnim veseljima po cijelom svijetu. Kada se sa 16 godina latila mikrofona, folkerka je prošla sito i riješeto u svom poslu, i danas je, kako kaže, zahvalna na tome.

Najviše novca kući je odnijela upravo sa svadbi i ispraćaja, gdje je pored svog sigurnog honorara, po tezgi zarađivala i do desetak hiljada evra. S druge strane, kako ona kaže, na estradi nije uvijek med i mlijeko. Iako su mnogi stambeno obezbjeđeni i na svojim bankovnim računima imaju određenu svotu novca za crne dane, mnogi su dolazili u neprijatne situacije tokom nastupa.

Tako je Zlatu Petrović jedna proslava mogla koštati života. Folkerka je u razgovoru za jedan portal otkrila kako je izbjegla tragediju na svadbi na kojoj su pjevali Verica Šerifović i pokojni Šaban Šaulić.

Trebalo je da pjevam na jednom veselju sa pokojnim Šabanom i Vericom. Nisam se nešto dobro osjećala i nisam otišla. Nešto mi je govorilo “Zlato, ne idi”. Čujem sutradan da je došlo do neke pucnjave, da je bio haos. Ja ne znam šta se desilo i kako je došlo do toga, ali Šaban i Verka su se jako uplašili. Mogli su svi da izginu tamo. Sam me je Bog spasio jer sam ja po prirodi malo plašljivija i ne volim takve stvari – prisjetila se pjevačica Zlata Petrović u razgovoru za Nova.rs.

Express