Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

ILDA ŠAULIĆ POSTALA ZAŠTITNO LICE KLINIKE ZA DERMATOLOGIJU: Danas su sve djevojke iste

llda Šaulić postala je zaštitno lice jedne klinike za dermatologiju i njegu ljepote u Beogradu. Kako ona važi za jednu od najljepših pjevačica na sceni, a za razliku od većine, odoljela je trendu estetskih intervencija.

-Ja se još nisam usudila na bilo kakve korekcije, mada vjerujem da ću i u tu fazu doći, ali volim samo umjereno i bez drastičnih promjena. Nažalost, većina djevojaka je sada ista, po ugledu na zapad je to došlo i kod nas. Slažem se da treba pratiti trendove, ali je najljepše ostati svoj – priča pjevačica.

Dotakla se svoje druge profesije – teniskog trenera

-To je počelo prošle godine u SAD, na inicijativu mog supruga koji tamo ima svoju sportsku akademiju. Kako sam ja godinama profesionalno igrala tenis, to je bilo negdje i prirodno. I bila mi je želja da se u ozbiljnijim godinama bavim nekim radom sa djecom, a u ovom trenutku je to bilo fantastično. Tamo sam ‘kouč’, ali za sada je samo u Americi, vidjećemo za Beograd, možda to bude interesantno – zaključila je.

Pjevačica priznaje da joj je u karijeri dosta pomoglo očevo prezime, ali i zvučno ime.

-Naravno da mi je bila uvijek olakšica što sam kćerka Šabana Šaulića. Na početku su mi sva vrata bila otvorena. Zvučno, poznato prezime, ljudi su odmah znali o kome se radi, ali i specifično ime. Koliko je to bilo dobro, toliko je moglo da bude i loše. Za svih ovih 13 godina koliko pjevam, mislim da sam napravila svoj pečat i da nisam obrukala oca – iskrena je.

Piše: N. N.

Express