Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

“ZVEZDE GRANDA” – HANAD DŽEHVEROVIĆ: Vratio sam u takmičenje kako treba

Hanad Džehverović je sjajnim nastupom još jednom potvrdio da mu je mjesto u „Zvezdama Granda“. Prošao je u sedmi krug, a Dragan Stojković Biosanac mu je poručio da je „bomba“.

Očekivanih šest glasova i siguran prolazak. Koliko si se spremao?

-Mislim da je općepoznata činjenica da kandidati iz Đoletovog tima imaju najviše proba, tako da spremali smo se dugo i naporno i rezultat je tu.

Viki Miljković je rekla da te obožava. Da li bi zbog nje pjevao narodnjake?

-Prije svega moram reći da je predivan osjećaj kad čujete takve komentare od jedne takve ličnosti, a narodnjaci, na nastupima ih redovno pjevam, pa možda iznenadim s tim i u takmičenju, nikad se ne zna.

Koliko vodiš računa o stajlingu?

-U zadnjih nekoliko emisija, stajling osmišljam zajedno sa svojom mamom i svojom suprugom, a zadnju riječ ima mentor. On odlučuje koja je kombinacija najprikladnija. Trudim se uvijek da to izgleda dobro i drugačije i nekako svojstveno meni i mojoj energiji. Tako da ulažem dosta vremena i razmišljanja i u to.

Da li si opravdao povratak u takmičenje?

-Iskreno mislim da sam se vratio baš onako kako treba, zadovoljio sam sebe što mi je jako bitno, a publika i žiri će sami reći koliko sam zadovoljio njih.

Ima li više nastupa i posla zbog „Zvezda Granda“?

-Naravno. To sam ponovio milion puta i evo opet ću, nema bolje reklame i promocije za neafirmisane pjevače od „Zvezda Granda“. Oni koji prate moj rad mogu da vide koliko se obim mog posla povećao, a naravno i cijena je porasla.

Piše: N. N.

Express