Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DUBOKO MI VRIJEĐA LIČNOST! Viki Miljković zaprijetila tužbom modnom kreatoru koji je izjavio da ona “smrdi”

Viki Miljković odgovorila Saši Vidiću, demantovala njegove navode te zaprijetila advokatom.
Podsjećamo, Vidić je rekao da pjevačici nije dozvoljavao da nosi njegove kreacije osim ako ih ne kupi jer ona “smrdi” na podvarak kao i njena kuća.
Viki je putem svog advokata demantovala Vidića izjavio.

“Ovim putem demantujem neistinite informacije koje su u mediju “Kurir.rs” objavljene o meni. Nije istinita informacija koja je navedena u tekstu a odnosi se na nepokretnosti mene i moje porodice. Neistinita je i informacija da ja kupujem garderobu sumnjivog porijekla i da nosim falsifikate. Takođe, neistinita je i informacija koja se odnosi na moju privatnost. Sve navedene informacije o meni predstavljaju grubu neistinu i duboko mi vrijeđaju ličnost” – izjavila je Viki.

Vidić je,između ostalog, naveo da pjevačica ima samo jedan jednosoban stan u Beogradu na vodi i da nije vlasnica stanova o kojima se piše u medijima, a koji vrijede milione.

“Problem je što tu ne može da kuva podvarak (smijeh). Sve na njoj je fejk, fejk i fejk. Sve joj je lažno. Znam i ljude koji joj prodaju stvari. Sve je to sumnjivog porijekla”, – izjavio je Vidić i naglasio:
“Ja sam joj i rekao da ne mogu da radim s njom i da ne mogu da joj dajem stvari, već da samo može da ih kupi. Kad ona uzme neku moju haljinu, to je nemoguće izluftirati, to je neopisivi smrad. Ne pomaže poslije ni hemijsko čišćenje. Ona se naljutila kad sam joj to rekao. Kad sam se vratio od nje, ja sam smrdio na podvarak. Njoj kuća smrdi na podvarak, ona isto, a ne koristi ni dezodorans. O čemu, bre, ženo ti više pričaš?”

Express