Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DA SAM ZNALA NE BIH SE BORILA: Razočarana Sumejja Šejto napustila “Survivor”

Plavi tim u Survivoru’ prošao je kroz još jedan dramatičan dan nakon što su izgubili u novom izazovu za plemenski imunitet, nakon kojega je uslijedila igra za lični imunitet u kojoj je pobijedila Nevena i tako osvojila spas od nominacija.

Budući da je Nevena osvojila imunitet, izbor za nominaciju pao je na Niku, Tenu i Sumejju, zbog čega je unutar tima zavladalo negativno raspoloženje. Nakon glasanja na nominacijama izjednačen broj glasova imale su Sumejja i Nika, zbog čega je tim morao sudjelovati u drugoj rundi nominacija u kojoj je odlučujući izbor pao na Tenu. Iako je Tena u prvoj rundi odabrala Niku, u drugoj se rundi predomislila i svoj glas dala Sumejji jer bi u protivnom sve tri završile u duelu, pa je tako Sumejja postala prva duelistica. 

Iako je Sumejja izjavila da ne zamjera Teni na tome što je promijenila odluku, priznala je da bi ona drugačije postupila.

Tena se okrenula na vijeću u jednom trenutku prema meni i rekla da će morati promijeniti svoju odluku, na što sam ja rekla da ne mora mijenjati odluku, idemo sve tri u duel. Mislim da sam s time rekla što bih ja učinila, ali Tena nije ja i ja nisam Tena, svako od nas donosi odluke onako kako on misli da je najbolje u određenom trenutku i svaka odluka donosi određenu odgovornost – poručila je Sumejja koja je izgubila u duelu od Nike.

Sumejja nakon duela nije bila od velikih riječi, pa je samo razočarano komentirala.

Da sam znala da će ovako završiti ne bih se ni borila jer bih svakako izgubila – poručila je Sumejja.

No iako napušta plavi tim, Sumejja će se pridružiti Roku, Mini i Branku u ulozi žirija koji će imati presudnu ulogu na samom kraju natjecanja, pa njezina ‘Survivor’ avantura još uvijek nije gotova. 

(Express/ 24sata)

Express