Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

DEČKA DRŽI DALEKO OD MEDIJA: Domenica u vezi sa mladim advokatom

Pjevačicu Domenicu Žuvelu do nedavno smo gledali u šou ‘Ples sa zvijezdama’ na Novoj TV, a u jednoj od emisija gost joj je bio Vilibald Vuco, inače sin legendarnog Siniše Vuce, pa su mnogi odmah pomislili da Domenicu i Vilibalda veže nešto više od prijateljstva, no oboje su to demantirali. 

Domenica je voditeljici Maji Šuput priznala da je u vezi, ali nije htjela otkriti ko je osvojio njeno srce, dok nam je Vilibald kasnije potvrdio da je trenutno slobodan. No, sada je otkriveno ko je osvojio Domenicu. Riječ je o advokatu Ivanu Bačiću, koji je baš kao i ona, rodom s otoka Korčule.

Kada sam počinjala karijeru, odlučila sam da ću dečka držati dalje od medija. Nisam tip osobe koji voli previše govoriti o privatnom životu, draže mi je uživati u intimi. Ako sam ja javna osoba, on ne treba biti – istaknula je pjevačica koja svog odabranika već dugo poznaje.

Najviše vremena zajedno provode u Splitu.  Inače, Domenica proteklih godina živi na relaciji Zagreb-Split zbog karijere dok njen Ivan živi na Korčuli. O njemu se ne zna puno u javnosti, a mještani ga opisuju kao pristojnog i finog muškarca kojeg bi “svaka majka poželjela za zeta”

(Express/ Večernji)

Express