Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

TRANSFORMACIJE SANJE KUŽET: Kraljica odijela ili svečanih haljina?

Sanja Kužet već godinama zaštitno je lice najppularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a iz subote u subotu veliku pažnju privlači zanimljivim i atraktivnim odjevnim kombinacijama.

Do sada je pokazala da umije da iznese jednostavne duge haljine, ali i neobična odijela i upadljive kombinezone, a mi vam izdvajamo pet Sanjinih stajlinga koji su izazvali lavinu komentara.

Dolaskom lijepog vremena Sanja Kužet riješila je da se pojavi u dugoj lepršavoj haljini poput prave dame. Ipak, nije sve tako jednostavno budući da je ovu naizgled nježnu kmbinaciju “zajuvala” dubokim šlicem koji ističe njenu vitku figuru.

Jedan od stajlinga koji je privukao veliku pažnju kako publike, tako i pratilaca na društvenim mrežama je svakako neobično crno odijelo. Crne uske pantalone i lakovani top koji naglašava dekolte ostavlja utisak prave vamp žene.

Ponovo jedna nježna kombinacija začinjena velikim izrazom i golim leđima ostavila nas je bez teksta. Kako Sanja obraća pažnju na detalje ne čudi što je i ovu kombinaciju upotpunila velikim cvijećem na jednom ramenu i u kosi.

Ove sezone voditeljica je riješila da nas nerijetko iznenađuje potpuno drugačijim izdanjima na koje smo ranije navikli, te je jedne subote izabrala odijelo neobičnog printa.

Zlatne uske pantalone u zmijskom printu i isti sako savršeno su istakli njenu figuru.

Kažu da sa kratkom uskom haljinom nikada nema greške, a to je Sanja dokazala kada je u Grandov studio ušetala u plavoj mini haljini.

(Express/grand.online)

Express