Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

Ćerku Harisa Džinovića napali da je bahata buržujka!

Kćerka Harisa Džinovića i influenserka Đina Džinović napadnuta je na Instagram profilu od strane pratilaca, koji ne odobravaju njen način života. Naime, Đina je na Instagram storiju odobrila da je pratioci pitaju šta ih zanima, a zbog jednog pitanja Harisova kćerka je morala da uzvrati žestoko.

Moje pitanje je zašto si toliko utripovana materijalnim stvarima, pokazivanjem vile… itd? – glasilo je pitanje, na šta je Đina burno odreagovala:

Ja smatram da nisam (možda griješim) imala sam veliku sreću da imam roditelje kakve imam i isto tako smatram da ne bih mogla da se bavim ovim ,,poslom” (TikTok, Instagramom, itd) ne smatram da je ovo posao ali ajde. Ne znam kako drugačije da se izrazim. A da snimim samo glavu na bijeloj pozadini… Ja snimam svoje aktivnosti tokom dana, gdje idem, sa kim, kako sam se obukla i to vas privlači da me zapratite… Snimala ja to ili ne – opet ću se tako obući, opet ću tu i tu izaći i tako moj život zapravo izgleda i ja sam veoma zahvalna vidjeli vi to ili ne, naravno da cijenim i dijelim ono što imam – bilo to pomaganje životinjama, ili djeci novčano, ili u drugim formama pomoći. Imam sreću da mogu moji i žele da mi priušte finije stvari, ali ja to ne zloupotrebljavam – uzvratila je Đina.

Express