Connect with us

Upište pojam za pretragu

Ekonomija

BBI MAGAZIN: KOMPANIJA SYMPHONY PROSLAVILA 15.ROĐENDAN I SVEČANO OTVORENJE TEHNOLOŠKOG CENTRA NA TREBEVIĆU

U Sarajevu je u subotu navečer kompanija Symphony proslavila 15. rođendan i svečano otvorenje Greenpark tehnološkog centra na Trebeviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijećnica, Zemaljski muzej, SCC, Bijela tabija, kasarna Jajce, dolazna stanica Sarajevske žičare, kao i sam Greenpark, zasijali su u ljubičastim tonovima, bojama ove kompanije. Symphony je proslavio izvanredan uspjeh koji je postigao za 15 godina poslovanja. Danas broje skoro 600 ljudi na 5 različitih kontinenata u razvojnim centrima i konsultantskim uredima u 12 država širom svijeta.

Svjesni činjenice kako dostave u tržnim centrima znaju biti izazovne, a vozači čekaju u redovima i po nekoliko sati, kompanije A2B Express i Bingo d. o. o uspostavile su strateško partnerstvo u korist klijenata. Inovativna i brza rješenja logističkih izazova rezultat su ovog strateškog partnerstva.

  • Kao najveći trgovački lanac u Bosni i Hercegovini, uvijek se trudimo da udovoljimo zahtjevima naših klijenata, te da im olakšamo poslovanje. Stoga je strateško poslovanje s A2B pravi potez – izjavila je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica Službe trade marketinga Binga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompanija Bingo davno je izašla iz okvira svoje prvobitne djelatnosti i trenutno broji skoro 200 maloprodajnih objekata, a pored toga, u grupaciji još postoji devetnaest drugih kompanija, od čega devet fabrika.

Drugi, proljetni bosanskohercegovački online sajam namještaja i asesoara za dom ostaje otvoren do kraja maja. Cilj je da ta manifestacija, koju su i ove godine podržali Vanjskotrgovinska komora i Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica, preraste u tradicionalni sajam, te postane trajna i čvrsta podrška jednoj od najuspješnijih grana domaće privrede, drvno-prerađivačkom sektoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte OVDJE

Hayat pratite putem aplikacija za iPhone/iPad & Android uređaje, a sve naše kanale gledajte UŽIVO putem servisa ‘GLEDAJ Hayat‘ na aplikacijama i portalu. Sve propuštene emisije i najbolje serije unaprijed gledajte u videoteci ‘Hayat PLAY’.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu hayat.ba krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu digitala@hayat.ba. Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal hayat.ba nema obavezu postupiti po istim.

Hayat