Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

IMA LI MJESTA POREĐENJU? Marina Visković tvrdi da je Jennifer Lopez

Iako javni posao zahtijeva šminku i eleganciju, Marina Visković kaže da joj više prijaju prirodna izdanja. Za razliku od njenih kolegica koje na društvenim mrežama objavljuju fotografije na kojima su tip-top skockane, ona preferira zdrav život.

Govoreći o svom načinu života, u jednom trenutku je sebe čak uporedila i sa svjetskom zvijezdom Dženifer Lopez, čime je nasmijala sve oko sebe.

– Ne ponašam se kao javna ličnost, na Instagramu volim da propagiram zdrav život, opuštena sam i ne mogu stvarno da se montiram za moj stori, zato što je to moj realan dan i to dijelim sa svojom publikom i mislim da to ljudi vole kad je neko prirodan i opušten – rekla je Marina u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ i dodala:

– Nemam ništa protiv, ja se divim ženama koje mogu da idu na štiklama cijeli dan i u haljinama i da se sređuju, ja ne… Ja više ni farmerke ne nosim – priznaje ona.

– Ako pogledamo holivud i holivudske zvijezde, onda je to to, to je ta kežual varijanta, na primer Džej Lo koja je ljudima napravila jasnu sliku kakva je u javnosti, a kakva je privatno – kazao je voditelj Siniša Medić, a pjevačica je odmah zaključila:

– Ja sam ti kao Džej Lo – kazala je ona.

-Ja gledam maloprije ko ulazi u emisiju da li je Džej Lo ili Marina Visković – kazao je Voja Nedeljković u svom maniru i nasmijao sve u studiju.

Piše: O.T.

Express