Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

TEŽA ZA POLA MILIONA! Tea Tairović rasprodala nastupe, a pare uzela unaprijed

posle leta bogatija za čitavo bogatstvo, otkrivamo novu cenu njenih nastupa

Tea Tairović napravila je ogroman uspjeh novim albumom „Balkanija“ i zahvaljujući tome uspjela da rasproda sve ljetnje nastupe.

Osim toga, kako pišu mediji, pjevačica je po savjetu menadžmenta povećala cijenu svog nastupa sa 3.500 na 6.000 eura, zbog čega će na kraju sezone zaraditi pravo malo bogatstvo.

  • Iako je Tea i do sada bila tražena i poznata po odličnom provodu koji pravi, album „Balkanija“ lansirao ju je na poziciju najtraženije. Svaka pjesma s albuma je postala hit u roku od dva dana, a telefon njenog menadžera nije prestajao da zvoni. Tada je sjeo sa njom i rekao da je idealna prilika da dupliraju cijenu. Iako ni 3.500 eura, koliko je donedavno koštala, nije malo, odlučili su da nadalje nastup naplaćuju 6.000 eura – priča izvor, i otkriva da će pjevačica za unaprijed zakazana 53 nastupa, koja je zvanično najavila na društvenim mrežama, postati bogatija za tričavih 318.000 eura.
  • Tea ovog ljeta neće imati skoro nijedan slobodan dan. Ne samo da je angažovana tokom svakog vikenda do kraja avgusta, već je menadžer počeo da joj zakazuje nastupe i radnim danima. Pošlo joj je za rukom da zakaže više od 50 nastupa do kraja ljeta, što se davno nije dogodilo na estradnoj sceni. Kada se broj nastupa pomnoži sa cijenom dolazimo do nevjerovatnih 318.000 evra, koje će zaraditi samo u sljedećem periodu – navodi izvor, i podseća da će Tairovićeva bogatstvo uzeti i na bakšišu, budući da važi za kraljicu istog.
  • Osim honorara koji je izuzetno visok, Tea je otkako se pojavila imala njuh za to da izvuče ogroman bakšiš gdje god da nastupa. Poslije pjesme „Hajde“ je zarađivala i do 10.000 evra samo na bakšišu, a kada se uzme u obzir da je još aktuelnija nego tada, tokom ovog ljeta će od bakšiša zaraditi više od 100.000 eura – piše Alo.

(express/alo)

Express