Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

PROBALA JE I ĆEVAPE: Vanna u Sarajevu najavila predstojeći koncert

Povodom promocije slavljeničkog koncerta u Sarajevu „Vanna – 30. godina karijere” koji će se održati 16. juna u Bosanskom kulturnom centru, popularna hrvatska pjevačica stigla je u glavni grad Bosne i Hercegovine kako bi javnosti pobliže predstavila nadolazeći spektakl.

Jako me veseli ponovo pjevati u gradu u kojem me publika navikla na vrlo topao doček, raduju me ljudi koji s takvom lakoćom pokazuju emocije i krasi ih izuzetna neposrednost u komunikaciji. Nadam se odličnom koncertu i sjajnoj atmosferi 16. 6. u BKC-u, u kojem ću publici dati najbolje od sebe – rekla je Vanna tokom boravka u Sarajevu.

Vrijeme je iskoristila i za uživanje u znamenitostima Sarajeva, otkrivajući sve čari povijesne gradske jezgre. U šetnji gradom, posebno na Baščaršiji, prilazili su joj i brojni obožavatelji s kojima se fotografirala i koji željno iščekuju ovaj koncert.

A nisu izostala ni čašćenja ćevapima koje je naprosto morala probati više puta, na poziv ugostitelja koji su je pozivali da bar “malo navrati”.

Express