Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Predstavljanje POCO F4 je jako blizu – što očekivati?

Ranije danas, POCO je objavio da je Himanshu Tandon imenovan za šefa POCO Indije. Osim toga, objava je također zadirkivala veliku najavu koja se tiče upravo POCO F4 telefona.

Xiaomi podbrend planira uvođenje nove F serije uređaja na globalno tržište i Indiju. Tweet iz POCO -a navodi da će uređaji sljedeće generacije serije F biti fokusirani na “zaslon i zvuk”.

POCO F4 GT, koji je rebrendirani Redmi K50 Gaming Edition, već je lansiran na europsko i tržište Velike Britanije. Stoga možemo očekivati ​​da će ostatak serije POCO F4 također biti rebrandiran Redmi K50 seriji uređaja.

Redmi do sada ima dva uređaja u seriji K50 osim gaming izdanja. To su Redmi K50 i K50 Pro. Oba ova uređaja dolaze s AMOLED zaslonom 2K rezolucije i snažnim stereo zvučnicima. K50 pokreće Dimensity 8100 SoC dok K50 Pro sadrži Dimensity 9000 čipset.

Oba uređaja također imaju module s trostrukom kamerom za fotografiranje s PRO modelom koji ima 108-megapiksela (OIS) + 8-megapiksela ultra-široka + 2-megapiksela makro. K50 zamjenjuje senzor od 108 megapiksela senzorom od 40 megapiksela (bez OIS-a), dok ostatak postavki kamere ostaje isti.

K50 Pro ima bateriju od 5.000 mAh s podrškom za brzo punjenje od 120 W dok osnovni K50 ima veću bateriju od 5.500 s brzim punjenjem od 67 W. To će vjerojatno biti specifikacije za nadolazeće pametne telefone serije F na globalnom tržištu.

Prošlogodišnji POCO F3 je ostvario odlične rezultate prodaje te je definitivno jedan od omiljenih uređaja srednje više klase. Takvom uspjehu se nada i ovogodišnja POCO F4 serija, no što mislite koliko će biti uspješni u tome?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox