Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

U najavi odličan TV Box – Xiaomi predstavio novi Mi Box 4S Max

Na tržištu TV boxova Xiaomijev Mi Box 4S i Mi TV Stick uvijek su dobra preporuka. Iako nešto skuplji, Mi Box 4S itekako je dobra kupovina. Jučer je Xiaomi u Kini, bez ikakve prethodne najave, predstavio novu, poboljšanu verziju Mi Boxa 4S – Mi Box 4S Max. On dolazi kao nadograđena verzija originalnog Mi Boxa 4S, koji je predstavljen još 2020. godine.

Mi Box 4S Max pokreće 64-bitni četverojezgreni Amlogic S905X3 procesor. On je uparen sa 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za unutrašnju pohranu, što je veliki napredak u odnosu na obični Mi Box 4S. Ovih 64 GB bit će i više nego dovoljno za pohranjivanje fotografija, videozapisa i aplikacija.

U Kini Mi Box 4S Max stiže s unaprijed instaliranim MIUI za TV koji stiže sa MIJIA podrškom, XiaoAI glasovnom podrškom i Bluetooth daljinskih upravljačem.

Mi Box 4S Max cijena specifikacije

Mi Box 4S podržava HDMI 2.1, 4K kvalitet slike (u teoriji i 8K, ali ovaj čip nema AV1 video kodek podršku, što znači da će se namučiti da emitira 8K sadržaj) i dinamički HDR. Također ovaj TV box podržava i Dolby i DTS zvučne efekte, dvopojasni Wi-Fi i još mnogo toga.

Mi Box 4S Max pruža i mogućnost gledanja filmova s USB-a, kao i s pametnog telefona.

Ovaj je TV box dostupan je na kineskom Jingdong (JD.com) i uskoro će biti moguće izvršiti narudžbu TV boxa. Cijena Mi Box 4S Max u Kini je 499 CNY, što je oko 75 dolara.

Očekivati je da će Mi Box 4S Max u budućnosti stići i na globalno tržište, ali naravno s nešto višom cijenom. No, sigurno je da će ovaj TV box nastaviti istim putem kao i obični Mi Box 4S, te će ga biti lahko preporučiti.

Bajtbox