Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Galaxy Z Flip i Fold 4 navodno stižu s boljim opcijama pohrane

Samsung se sprema objaviti novu generaciju sklopivih pametnih telefona za koji se očekuje da će stići nekad u narednim mjesecima, uređaji bi trebali stići pod nazivima Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4.

Iako smo od službenog lansiranja udaljeni još nekoliko mjeseci, bilo je nekoliko curenja i izvješća koja su otkrila neke ključne informacije o nadolazećim telefonima. Sada, novo izvješće otkriva internu pohranu pametnih telefona Galaxy Z Fold 4 i Flip 4.

Izvještava se da će Samsung Galaxy Z Fold 4 dolaziti s do 1TB interne memorije dok će Flip 4 imati opcije do 512 GB. To je vjerojatno zato što se ne očekuje da će uređaji imati podršku za microSD karticu.

Ovo neće biti prvi Samsungov pametni telefon koji ima 1TB interne memorije. Galaxy S22 Ultra također dolazi s opcijom za pohranu od 1 TB, ali tako veliki kapacitet pohrane prvi je put ponuđen u Galaxy S10 Plus.

Južnokorejski div nastavit će nuditi 256 GB i 512 GB mogućnosti interne pohrane, a bit će dodana i opcija za pohranu od 1 TB. U tom slučaju uređaj bi mogao koštati negdje oko 2000 dolara s obzirom na to da model za pohranu od 512 GB košta 1899 dolara. Dok će Flip 4 stići u opcijama od 128 do 512 GB, a ako cijena ostane ista kao kod prošle generacije imati će cijenu od $999 do $1099

Očekuje se da će Samsung Galaxy Z Fold 4 imati iste veličine zaslona kao i njegov prethodnik, sa 7,6-inčnim unutarnjim i 6,2-inčnim vanjskim zaslonom. No, kaže se da telefon ima manji i lakši zglob, uže okvire i širi omjer stranica.

Najvjerojatnije će ga pokretati Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 procesor i imati će senzor primarne kamere od 50 megapiksela na stražnjoj strani, zajedno s boljim telefoto objektivom s podrškom za 3x zumiranje.

Kaže se da telefone pokreće operativni sustav Android 12 iz kutije s vlastitim korisničkim sučeljem One UI na vrhu.

Bajtbox