Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Telefon koji koristi CEO Xiaomija uskoro stiže i globalno!

U drugom mjesecu ove godine Poco je predstavio Poco X4 Pro 5G. To je zapravo prvi i jedini član X4 serije. Međutim, ovo bi se uskoro moglo promijeniti i Poco X4 Pro 5G uskoro će dobiti društvo u X4 seriji. To će biti Poco X4 GT.

Poco X4 GT s brojem modela 22041216G pojavio se danas na tajlandskom NBTC-u, gdje je certifikovan. Nažalost, putem NBTC-a nisu otkrivene nikakve specifikacije ovog telefona, ali samo dobijanje ovog certifikata znači da je predstavljanje Poco X4 GT telefona sve bliže. G slovo u broju modela ovog telefona označava Global, što znači da će telefon stići najprije na globalno tržište.

Iako, dakle, nisu otkrivene specifikacije telefona, glasine ukazuju na to da će Poco X4 GT biti rebrendirani Redmi Note 11T Pro, koji je predstavljen prošlog mjeseca u Kini. Radi se o telefonu kojega lično koristi, pored ostalih telefona, i Xiaomijev CEO, Lei Jun.

Poco X4 Pro 5G

Ako su ove informacije istinite, to znači da već znamo čime će se moći pohvaliti Poco X4 GT. Tako bi telefon trebao biti isporučen sa IPS LCD ekranom dijagonale 6,6”, Full HD + rezolucije i visoke stope osvježavanja od 144 Hz. Na zadnjoj strani telefon će imati glavni Samsung ISOCELL GW1 senzor od 64 MP, ultraširoki senzor od 8 MP i makro senzor od 2 MP.

Bajtbox