Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

INDIRA RADIĆ ŠTO STARIJA TO BOLJA! Sa 56 izgleda bolje nego sa 26!

Kada je 1992. godine započela karijeru zaštitni znak bila joj je duga kovrdžava kosa, ali ruku na srce, danas su joj i frizura i cjelokupan izgled mnogo moderniji. Zbog njene prepoznatljive frizure mnogi su Indiru Radić nazivali Šakirom.

Pjevačica je svoje lice i tijelo vremenom podmladila estetskim zahvatima, ali i njegom, pa sada i bez trunke šminke djeluje mladalački i u šestoj deceniji.

Rođena je 14. juna 1966. godine u selu Dragalovci, između Doboja i Banjaluke. Ona je karijeru izgradila na kvalitetnim pjesmama i specifičnom, promuklom glasu koji je nemoguće imitirati.

Pjevačica je rekla da se na početku karijere ugledala na članove Južnog vjetra (Draganu Mirković, Šemsu Suljaković, Sinana Sakića, Mileta Kitića i Kemala Maloviča) i da je od svakoga nešto usvojila.

Često se slika bez šminke i to dijeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

U odnosu na to kako je izgledala na početku karijere, evidentno je da je došlo do promjena za koje je zaslužna estetska hirurgija što pjevačica i nije negirala. Korigovala je grudi, usne i ispeglala je lice botoksom.

Kada su se na društvenim mrežama pojavile njene stare fotografije sa početka karijere mnogi ljudi koji je ne znaju iz tog perioda su ostali šokirani.

(express/plusonline)

Express