Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Poco F4 5G će imati do 12 GB RAM-a?

Poco već nekoliko dana zadirkuje Poco F4 5G, a tvrtka je već potvrdila da će ga pokretati Snapdragon 870 SoC i da će uređaj imati LiquidCool 2.0 sustav za rasipanje topline za trajne performanse. Danas je Poco najavio da će F4 5G dolaziti s 12 GB LPDDR5 RAM-a i da će imati UFS 3.1 pohranu

Za Poco F4 5G se kaže da je samo globalna verzija Redmi K40S telefona s primarnom kamerom veće rezolucije (64 MP naspram 48 MP). Također je primijećen na Geekbenchu s 8 GB RAM-a (vjerojatno najslabija verzija), a slike koje su procurile otkrile su da će primarna kamera od 64 MP biti optički stabilizirana (imati OIS).

Redmi K40S je predstavljen u ožujku i dolazi sa 6,67″ FullHD+ 120 Hz AMOLED zaslonom, 20 MP selfie kamerom, bočnim čitačem otiska prsta, stereo zvučnicima i baterijom od 4500 mAh sa 67 W punjenjem.

Nejasno je kada će Poco F4 5G biti predstavljen, ali možemo očekivati da će Poco otkriti više o pametnom telefonu u narednim danima.

Jučer su se pojavile i glasine o tome kako će Poco F4 5G biti posljednji predstavnik Poco F4 serije, budući da je predstavljanje Poco F4 Pro verzije otkazano. Pro verzija je navodno trebala stići s Dimensity 9000 procesorom (procesorom koji je u rangu Snapdragona 8 Gen 1), te je trebao imati 2K AMOLED ekran i također podržavati Dolby Vision.

Moramo napomenuti kako su to još neslužbene tvrdnje i kako osobno ne vidim razlog za odustajanje od toga naizgled odličnog modela.

Kakvo je Vaše mišljenje o tome?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox