Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Većinu budućih OnePlus uređaja neće imati onu omiljenu značajku

Još od lansiranja OnePlusa 2 2015. godine, marka je na svojim uređajima osigurala kultni “alert slider“ ili u doslovnom prijevodu klizač upozorenja. Iako je, nakon spajanja OnePlusa i OPPO -a, mnogim uređajima ove marke nedostajao klizač.

To je uglavnom zbog toga što su većina uređaja srednjeg i nižeg ranga koje je OnePlus lansirao u posljednje vrijeme preimenovana u OPPO uređaje. Međutim, s lansiranjem OnePlus Ace/OnePlus 10R , mnogi su kupci ostali zbunjeni jer je tom premium uređaju srednjeg ranga također nedostajao klizač upozorenja.

Nedavni tweet tipstera Yogesha Brara otkrio je da bi od sada moglo biti vrlo malo uređaja koji dolaze s klizačem upozorenja. Prema tipsteru, nedavno predstavljeni OnePlus Nord 2T bio je posljednji uređaj srednje klase koji je nosio klizač upozorenja. Ubuduće, klizač upozorenja bit će ponuđen samo u Pro modelima zajedno s nekim OPPO vodećim modelima.

To znači da će kupci morati izdvojiti nešto više novca kako bi u budućnosti uživali u ovoj mogućnosti. Za sada nema pojašnjenja zašto je ova odluka donesena.

Jedan od pretpostavljenih razloga je želja da ova mogućnost bude granica između srednjeg i visokog ranga ili pak granica između OnePlus i Oppo uređaja. Naravno, to su samo pretpostavke. Bez službenog objašnjenja tvrtke ne možemo ništa znati sa sigurnošću.

Kao što sam već rekao, OnePlus je ovu značajku uveo s lansiranjem OnePlusa 2 sad već davne 2015. godine i vrijedno je napomenuti da su jedini značajniji proizvođač u Android svijetu koji nudi ovu korisnu mogućnost.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovome, je li korisno ili ipak ne?

Pišite nam u komentarima.

Bajtbox