Connect with us

Upište pojam za pretragu

Lifestyle

VIDEO: DUŠICA GRABOVIĆ: Tužit ću sve one koji pišu da sam prostitutka

Kontroverzna pjevačica Dušica Grabović, samo za naš magazin, pristala je da pojasni svu ovu “halabuku” koja se digla oko nje.

-Zahvalna sam „Expresu“ što mi se obratio sa zahtjevom da pojasnim sve oko mog povezivanja sa prostitucijom. Drugi su uglavnom zlonamjerne tekstove koji su me sa sličnom temom i ranije uzimali na zub, prenosili bez ikakve ograde o tome da li je istina ono o čemu se piše – kaže Dušica na početku razgovora.

-Šokirana sam zbog toga da neko, bez trunke morala, može napisati da se navodno bavim prostitucijom i da to udari na sva zvona ne mareći za to kakva mi se šteta čini i kako to sve, pored mene, utiče na moju porodicu, prijatelje, poznanike, fanove… Živjela sam u Australiji. Iznošenje neistina se kažnjava milionskim odštetama. Međutim, u Srbiji može svako, za svakog, da napiše nešto i da se zbog toga uopšte ne sekira.

-Što više slaže ispada veća faca. Bit će još tužbi protiv svih onih koji prenose neistine. Povezivanjem sa prostitucijom pričinjena mi je velika, velika materijalna i nematerijalna šteta. Mene još samo nisu živu sahranili. Sve laži koje su ispisane štetile su mojim angažmanima – govori Dušica a u VIDEU ispod pogledajte šta je poručila čitaocima “Expressa”.

Ostatak intervjua pročitajte u novom izdanju magazina “Express” koji je na kioscima od četvrtka, 16. juna.

https://youtube.com/shorts/-7u3yU25EDQ?

Express