Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Za ljubitelje wallpapera – Preuzmite HD wallpapere koji stižu na Nothing phone (1)

Kineska kompanija Nothing predstavila je prije dva dana svoj prvi pametni telefon – Nothing phone (1). Telefon se izdvaja jedinstvenim dizajnom. No, pored toga, on ima estetski odlično korisničko sučelje i neke estetske detalje iznutra koji upotpunjuju njegov cjelokupni izgled. Nothing je zajedno s telefonom predstavio i nove pozadine, koje izgledaju odlično.

Nothing Phone (1) izvorno nudi 4 potpuno nove pozadine. Ako ste ljubitelj pozadina i brinete o tome kako izgledaju vaš početni i zaključani ekran, na OVOM LINKU možete preuzeti HD pozadine koje izvorno stižu na Nothing Phone (1) telefonu.

Podsjetit ćemo, Nothing Phone (1) prvi je pametni telefon iz Nothing kompanije. Radi se o mid-range telefonu, koji se dizajnom značajno razlikuje od svih ostalih telefona na tržištu. Glavne prodajne tačke ovog telefona su providni poklopac, čist i pouzdan softver i LED diode “Glyph interface”, koje su postavljene na funkcionalne dijelove telefona, tako da vam mogu pokazati relevantne informacije, kao što je indikator napretka kada vršite reverzibilno punjenje, a one se i sinhronizuju sa ugrađenim melodijama zvona. Okvir telefona izrađen je od recikliranog aluminija.

Telefon se isporučuje sa Androidom 12 i Nothing OS (1) i kineska kompanija je obećala tri velike Android nadogradnje i četiri godine sigurnosnih nadogradnji svaka dva mjeseca.

Nothing Phone (1) ima 6,55-inčni OLED ekran, rezolucije 1080 x 2400 piksela. Stopa osvježavanja ekrana je visokih 120 Hz, a maksimalna svjetlina 1200 nita. Zaštićen je Gorilla Glass 5 zaštitom. Ispod ekrana se nalazi skener otiska prsta.

Cijena Nothing phone (1) je 469 EUR za verziju 8/128 GB, 499 EUR za verziju 8/256 GB i 549 EUR za verziju 12/256 GB. Sve detalje o ovom telefonu pročitajte OVDJE.

Bajtbox