Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Samsung Galaxy Z Flip 4 na promotivnoj fotografiji!

Samsung bi sljedećeg mjeseca trebao predstaviti novu generaciju sklopivih telefona iz serija Z Flip i Z Fold. U proteklo vrijeme saznali smo neke detalje o ovim telefonima. Jučer je Samsung Galaxy Z Flip 4 dobio FCC certifikat, dok je sada poznati portal 91mobiles objavio navodno promotivnu fotografiju ovog telefona, koja nam prikazuje njegov desni okvir.

Na promotivnoj fotografiji koju je Samsung spremio za predstavljanje Galaxy Z Flip 4 telefona, stoji natpis Next Galaxy, dok je na desnoj strani fotografije prikazan Samsung Galaxy Z Flip 4, tačnije njegova desna bočna strana. Ova nam fotografija otkriva da je desna bočna strana telefona identična onoj na Samsung Galaxy Z Flip 3 telefonu, misleći pritom i na dizajn i na raspored tipki. Tako se tu nalazi tipka za kontrolu glasnoće i skener otiska prsta.

Pored toga, na fotografiji primjećujemo i to da telefon ima dvije kamere na zadnjoj strani.

Podsjećamo da je nedavno poznati leaker OnLeaks objavio rendere ovog telefona. Tada je primijećeno da se telefon dizajnom gotovo nikako neće razlikovati od prethodnika. Telefon se preklapa prema unutrašnjosti, što znači da je pogodan za džep kada je u potpunosti preklopljen. Samsung Galaxy Z Flip 4 navodno će imati dimenzije 165,1 mm x 71,9 mm x 7,2 mm. Ovo znači da će biti nešto manjih dimenzija od prethodnika, no zato će biti malo deblji. Veća debljina mogla bi značiti da će telefon imati veću bateriju.

Galaxy Z Flip 4 trebao bi biti pogonjen Qualcomm Snapdragon 8+ Gen čipom, koji je nedavno predstavljen. Trebao bi biti dostupan u četiri boje . – zlatnoj, sivoj, svjetloplavoj i ljubičastoj.

Bajtbox