Connect with us

Upište pojam za pretragu

Tehnologija

Ovaj romobil sa 500W motorom trenutno je samo 559 EUR + dobijete električno kuhalo besplatno! Brza dostava, porez uračunat u cijenu…

Evo jedne vrlo zanimljive kombinacije na akciji! Naime Cafago webshop nudi NAVEE N65 električni romobil s 500W motorom za samo 559 EUR, no uz njega dobijete i besplatno električno kuhalo. U njemu možete npr. kuhati špagete, povrće, razne juhe… Fora stvar za koju nam nije jasno kakve veze ima s romobilom ali… besplatno je pa se ne možemo žaliti. Najbolje od svega je što je ponuda sa EU skladišta pa možete računati na brzu dostavu (5-8 radnih dana) i da nemate nikakvih dodatnih troškova jer je porez već uračunat u cijenu. Jedina “kvaka” je što je dostava moguća samo u zemlje članice EU (Hrvatska, Slovenija itd.).

Što se romobila tiče, ovo je ozbiljan komad opreme. Maksimalni domet mu je do 65 kilometara (12.5 Ah baterija), maksimalna brzina 25 km/h (zakonom ograničeno) i može ići uz uzbrdice nagiba do 25%. Maksimalna nosivost je 120 kg, a tu je i IPX4 certifikat zbog kojeg je otporan na kišu i prolazak kroz manje lokve. Sklopiv je pa ga možete lako ponijeti bilo gdje sa sobom, a težina je oko 23 kg. Šećer na kraju je što ima i aplikaciju u kojoj možete postavljati i pratiti razne bitne parametre. Više informacija o ovom zanimljivom romobilu možete pronaći na linku ispod.


Link za više informacija i kupovinu – https://bit.ly/3wcRkMR
Dostava: Brza i besplatna. Moguća samo u hrvatsku i ostale zemlje članice EU.


(Sponzorirani članak)

Bajtbox