Connect with us

Upište pojam za pretragu

BiH

Miholjsko ljeto će potrajati još neko vrijeme, uskoro stiže zahlađenje s padavinama

U Bosni i Hercegovini danas je malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme.

Sutra u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stepeni.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 8, a najviša dnevna oko 23 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

U nedjelju malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22, na jugu zemlje do 26 stepeni.

Malo do umjereno oblačno vrijeme najavljeno je i za ponedjeljak. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Krajem dana i uvečernjim satima u sjeverozapdnim i zapadnim područjima se očekuje i kiša.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 14, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 25 stepeni.

Pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom predviđa se za utorak. Jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 15, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena.

Vijest Miholjsko ljeto će potrajati još neko vrijeme, uskoro stiže zahlađenje s padavinama se prvi put pojavila na sljedećem linku: Fokus.ba.

Fokus